Van boot tot buffet

De bruggen in Burdaard gingen van het zomer minstens 30 keer per dag open. Dat betekent veel toerisme en dus werk aan de winkel. Qua weer hield het begin van de zomer niet over. Toch was het hotel-restaurant elke avond goed gevuld. Wat betreft de nazomer konden we het bijna niet beter treffen. In september steeg het kwik nog regelmatig tot boven de 30 graden Celsius.

 

Als u ons liked op Facebook ziet u ze vast en zeker vaak voorbij varen. Boten, boten en nog eens boten. Als u  ’s zomers een hele dag bij ons op het terras zit, ziet u soms wel 150 boten langs varen. Geen wonder dus dat onze Facebook er vol mee staat. Toch krijgen we maar geen genoeg van al deze vaartuigen. De een groot en luxe de ander compact en authentiek. Het ene bootje, is het andere niet. Zo zit het ook met onze gasten.

 

Hotelgasten kwamen vanuit heel Nederland naar ons toe. Ook mochten we veel internationale gasten uit België, Duitsland, Frankrijk en zelfs de Verenigde Staten ontmoeten. Gelukkig weet de lokale bevolking ons ook goed te vinden, zowel ’s zomers als ’s winters. Dat maakt ons werk zo leuk en afwisselend. Dagelijks komen we met veel verschillende mensen in contact. Nu het hoogseizoen weer achter ons ligt, is het restaurant nog drie dagen in de week geopend. Onze zaal is gelukkig ook dit jaar goed gevuld met recepties, buffetten en andere partijen. Klik hier om te zien wat er allemaal mogelijk is in onze zaal. Wat ook leuk is, het is nu mogelijk om alvast binnen een kijkje te nemen.

Mendel Molendijk