En dat is acht!

Onze achtste hotelkamer is af. Mooi op tijd, want het seizoen begint weer. De afgelopen weken scheen de zon al volop en was ons terras goed gevuld. Als dit de opmaat is, laat de zomer dan maar komen.

 

Sowieso is het voor ons goed dat de zon schijnt, want wij verwarmen het douchewater met een zonneboiler. Naast onze co2-neutrale palletkachels is dat een mooi voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dankzij de zonneboiler is het water direct op de juiste temperatuur. Zo voorkomen we verspilling op onze hotelkamers.

 

Uitzicht vanaf hotelkamer

In 2011 begonnen we met vijf hotelkamers, later kwamen daar nog twee bij en inmiddels bieden wij acht kamers met alle moderne gemakken. Deze achtste kamer heeft iets speciaals, namelijk een balkonnetje. Ook onze luxe kamer heeft een upgrade met een balkon gekregen. Vanaf dit balkon heb je prachtig uitzicht over de Dokkumer Ee.

 

Over diezelfde Dokkumer Ee is het voor gasten mogelijk een mooie rondvaart te maken met onze nieuwe hotelsloep. In mei doopten we deze sloep en lieten we hem te water. Een mooie aanvulling op de gele Friesland Holland fietsen. Zo genieten onze gasten niet alleen van het Friese land, maar ook van het nautische gedeelte.

sjoerd Bosgra