Batavus Quip’s geleverd

Ze zijn er, de mooie en opvallende gele fietsen van Boat Charter Holland. Speciaal voor toeristen stationeert Albert Hendriks van Friesland Holland vier Batavus Quip’s. Toeristen kunnen de fietsen huren en de omgeving verkennen. Als extraatje geven wij de toeristen een fietsroute en voordeelbonnen om optimaal van Burdaard en de omgeving te kunnen genieten.

 

Ook bezoekerscentrum TERP Hegebeintum is enthousiast. Huurders krijgen een speciale bon waarmee ze een rondleiding krijgen op de hoogste terp van Nederland, inclusief een kopje koffie of thee.

 

Burdaard is hiermee een van de ‘Off the boat on the bike’ locaties van Friesland. Er is juist voor Burdaard gekozen omdat het dorp deel uit maakt van vier toeristische routes. de Noord-Friese Winkeltjesroute, de Markant Friesland museumroute, de WaddenzeeLand-route en de Elfstedenroute. Toeristen zijn deze zomer dus te herkennen aan onderstaande knalgele fietsen.

Mendel Molendijk